Professionele Hemoglobine Meting

 

Meet uw Hemoglobine zelf

Hemoglobine is het eiwitmolecuul in rode bloedcellen die zuurstof uit de longen naar het weefsel van het lichaam brengt en het kooldioxide van de weefsels naar de longen terugbrengt. Wilt u meer weten lees dan de Hemoglobine pagina.

Hemoglobine waarden en risico bepaling

Een laag hemoglobine niveau wordt aangeduid als bloedarmoede of een lage rode bloedtelling.

Hogere dan normale hemoglobine niveaus worden gezien bij mensen die op grote hoogten leven en bij rokers. Uitdroging produceert een vals hoge hemoglobine meting die verdwijnt wanneer de juiste vloeistofbalans wordt hersteld.
Het kan belangrijk zijn om regelmatig uw Hemoglobine te meten en te zien of uw gehalte nog binnen de streefwaardes ligt of niet. Meten is weten.

 

Hemoglobine zelf meten met de HB Plus Mission 3-in-1 Meter

Het meten van uw hemoglobine (Hb) en hematocrit (Hct) niveaus binnen 15 seconden met slechts een paar druppels bloed is mogelijk met de Mission HB Hemoglobine Meter. Het apparaat is net zo nauwkeurig als labtests en is erg makkelijk te gebruiken.

 

Kwaliteit & Garantie

Alle door Vital20 aangeboden Point Of Care meetapparaten voldoen aan de stricte Europese richtlijnen, zijn gecertificeerd en van CE0123 keumerk voorzien. De verschillende ACON meters worden door Vital20 aan onafhanlijke instanties in Europa o.a. Zwitserland en Duitsland ter beschikking gestelt en aldaar meerdere malen per jaar aan strenge kwaliteitstesten onderworpen.

Vital20 is geautoriseerd dealer van ACON voor Europa.

Vital20 staat voor betrouwbaarheid en zekerheid. Op alle door ons geleverde producten verlenen wij de volledige fabrieksgarantie. Je hebt recht op een goed product. Is er onverhoopt toch iets mee aan de hand, dan lossen we het voor je op.

 

ACON Labs Certified Dealer

 

Koop nu de Hb Hemoglobine Meter en meet voortaan zelf je Hemoglobine!

U KUNT BIJ ONS BETALEN MET

iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, AMEX, PayPal, Giropay, Sofort