Natuurlijk Afvallen en Detox

Wij zijn bij Vital20 ervan overtuigd dat de natuur veel te bieden heeft aan het menselijk lichaam. Dat u zal profiteren van de natuurlijke polyfenolen uit groenten, fruit, planten en kruiden. De huid is het grootste orgaan van het lichaam, en het resultaat is van al wat we verbruiken. Schoonheid komt van binnenuit. Ons 100% natuurlijke aanbod van schoonheidsproducten is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Deze unieke supplementen zullen u helpen Gezond, Fit en Energized te voelen, uw innerlijke schoonheid te herstellen.

Fat Block natuurlijk gewicht met bruin zeewier extract maakt uw lichaam absorberen slechts de helft van de koolhydraten en vetten die u  heb gegeten.

Slim Lite natuurlijke detox met cactusfruit extrac die je lichaam ontgift en helpt je om je waterbalans te regelen en ervoor te zorgen dat het niet onnodig in je lichaam wordt opgeslagen.


 

FAT BLOCK natural weight with brown Seaweed extract

Fat Block draagt bij aan een normaal vet en koolhydraatmetabolisme. Fat Block is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en volledig natuurlijk. Fat Block bestaat uit een bruin zeewier extract.

  • Bevordert een normaal metabolisme van vetten1, 2
  • Bevordert het behoud van een normale gewicht2
  • Draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutrienten1

 

 

 

SLIM-LITE natural detox with Cactus Fruit extract (90 capsules)

Slim Lite detoxt en behoudt je optimale gewicht. Slim Lite is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en volledig natuurlijk. Slim Lite bestaat uit een cactusfruit extract met mariadistel.

  • Bevordert de energie stofwisseling2
  • Ondersteunt de lever en galreiniging3
  • Detoxt en ondersteunt een goede vochtbalans3
  • Draagt bij tot vermindering van vermoeidheid1

 

U KUNT BIJ ONS BETALEN MET

iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, AMEX, PayPal, Giropay, Sofort